Albo - Zaštitna i radna odeća - Zaštitna obuća - Sertifikovani proizvodi - Lična zaštitna oprema - Zaštita glave i tela

ZAJEDNO DO BEZBJEDNOSTI

Kompanija Albo osnovana je 1992. godine kao porodično preduzeće. Od osnivanja kroz godine koje su prolazile Albo je širio svoj asortiman, listu svijetskih renomiranih dobavljača, kao i broj zaposlenih. Danas naš tim 250 zaposlenih, a možemo se pohvaliti kompletnom ponudom lične zaštitne opreme potrebne na radu, kao i dopunskim asortimanom – opremom za vanredne situacije, profesionalnim hemijskim preparatima za održavanje higijene radnih prostora, papirnom galanterijom i opremom za bezbijednost radnog prostora. Kao lider na tržištu u ponudi imamo preko 5.000 proizvoda izrađenih u skladu sa evropskim standardima i srpskim Pravilnikom o LZO (PPE Directive 89/686/EEC). Neke od ovih proizvoda imamo u ponudi od samog nastanka firme, ali isto tako nudimo i tehnološki inovativne proizvode, koji predstavljaju primjenu posljednjih naučnih otkrića. Ovo oslikava i pristup kompanije prema opštem poslovanju – cijenimo tradiciju, ali prihvatamo novitete i spremni smo na iskorak, stavljajući akcenat na kvalitet i pouzdanost.

Vizija

Naša je vizija da obezbijedimo zdrave i zadovoljne radnike i učinimo da povrede na radu postanu prošlost. Bezbjednost je vrhunska vrijednost kojoj težimo. U današnjem dinamičnom radnom okruženju neophodno je biti spreman i opremljen za sve potencijalne rizike, a to je moguće jedino ulaganjem u nauku i primijenom savremenih tehnoloških rješenja. Svjesni toga, u Albu insistiramo na održivom odgovornom poslovanju, u čijem centru je briga i ulaganje u ljude, ekologiju i nauku.

Misija

Kompanija Albo nastoji da podigne nivo svijesti o važnosti primjene savremenih sredstava za ličnu zaštitu radu – kod menadžmenta, ali i kod radnika koji se izlažu najvećem riziku. Usko sarađujući sa korisnicima i dobavljačima, pružamo sigurne i inovativne proizvode visokih bezbjednosnih standarda, koji svakoga dana zadovoljavaju potrebe više od pola miliona ljudi u Srbiji. Pored prodaje najsavremenije lične zaštitne opreme i pružanja kompletne postprodajne usluge, Albo sa klijentima dijeli znanja i iskustva o primjeni savremenih sredstava za ličnu zaštitu na radu u različitim radnim okruženjima. Više od dvadeset godina iskustva na polju lične zaštitne opreme stavljamo u službu vaše bezbjednosti. Vjerujemo da je ljudski faktor nezamjenljiv u kompletnom procesu rada i pružanju usluga i zato se trudimo da ulažemo u svoje zaposlene i time pružimo najkvalitetniju podršku i zaštitu vašim radnicima. Želimo da se korisnici naših proizvoda osjećaju bezbjedno i udobno u procesu rada i da u svakom momentu budu zaštićeni.

Šta za nas i naše saradnike znači ALBO?

Aktivni:

mi smo pouzdani, profesionalni, kvalitetni, tačni i stavljamo svoje znanje u službu vašoj bezbjednosti

Lider:

mi pratimo svjetske i uvodimo nove trendove u našoj regiji, inovativni smo, razvijamo sebe i proizvode, rastemo i želimo da i vi rastete sa nama

Bliskost:

cijenimo porodične vrijednosti, radimo timski, tu smo za vas i jedni za druge

Odgovornost:

vodimo računa o ekologiji i društvu – mi brinemo o ljudima (zaposlenima, saradnicima i o društvenim vrijednostima), kao i o ekološkim resursima.