Albo - Zaštitna i radna odeća - Zaštitna obuća - Sertifikovani proizvodi - Lična zaštitna oprema - Zaštita glave i tela

DOBAR TIM SE GRADI – Albo team building u Prolom banji

Kao i tokom  prethodnih, tako je i ove  ALBO svojim zaposlenima omogućio da provedu nezaboravan vikend u Prolom banji, od 7-9. juna. Uživali smo u svim blagodetima koje Prolom banja pruža – lekovitoj Prolom vodi, šetanjama po netaknutoj prirodi, kupanju u bazenima sa lekovitom vodom, kao i Wellness tretmanima.

Drugog dana posetili smo Đavolju varoš, ovaj redak prirodni fenomen sa stenam starim 20 000 godina, dok su kamene kape vulkanskog porekla stare 2,5 miliona godina. U podnožju stena posetili smo i crkvu Sv.Petke, koja je obnovljena pre 10 godina na temeljima koji datiraju iz 13. veka. Tu je i Crveno vrelo, izvor čija PH vrednost 3,5 proizvodi jedinstvenu žuto-narandžastu boju vode.

Večeri smo provodili uz muziku i sjajan provod, a još jedna lepa okolnost bio je i rođendan osnivača i predsednika kompanije ALBO Milovana Neškovića, koji smo zajedno proslavili.

Malo je reći da nam je bilo lepo, bilo je sjajno! Verujemo da ćemo se zajedno okupiti i sledeće godine i obići još znamenitosti ovog kraja, koje možda ovaj put nismo stigli.

Do tada naš tim i dalje ide zajedno do bezbednosti.